• Start
  • Nyheter
  • Vi Vi önskar Eazy Office varmt välkommen till oss på ÖresundCity!

Vi Vi önskar Eazy Office varmt välkommen till oss på ÖresundCity!

Namn: eazy office

Eazy Office levererar en helhetslösning för dig som företagare gällande administration & bokföring.

Vi har erfarenhet av att lyckas med att utveckla företag från noll till storskaliga företag. Vi hade aldrig klarat detta utan hjälp och nu är det vår tur att hjälpa dig! Vår helhetslösning hjälper dig med allt från att bilda bolag till bokföring, löner, skatter och rådgivning. Detta till ett fast pris. Dessutom får du tillgång till våra företagscoacher som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

För mer information besök http://www.eazyoffice.se


Ett urval av våra kunder

Ädelstenar kontorsnamn & hur dessa påverkar oss

Ädelstenar är inte bara kända för att vara vackra utan också för att ha olika helande egenskaper och förmågor att påverka oss på olika vis. Vi på ÖresundCity har namngett våra rum efter stenarnas olika betydelser. Stenarna ger renhet, klarhet och mod i vår kommunikation - med omvärlden såväl som med oss själva. Allt för att du ska lyckas med dina affärer!

 

Vad är fördelarna med ett kontorshotell?

Ett kontorshotell erbjuder uthyrning av möblerade kontorsplatser och tillhandahåller kontorsservice till en fast månadskostnad. Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man har ett traditionellt kontor och du slipper därmed oväntade extrautgifter. Du binder inte upp dig på långa kontrakt som när du hyr ett vanligt kontor, istället erbjuds du korta kontrakt och inflyttning/utflyttning med kort varsel.