Cert. massageterapeut Inger Rydén

Namn: Inger Rydén

Vi önskar Inger Rydén varmt välkommen till oss som hyresgäst på ÖresundCity!

Intresset för friskvård och massage började tidigt. I tonåren tränade och tävlade jag för Malmö Kanotklubb och blev bland annat svensk mästare i kanotstafett.

Min första massagekurs gick jag 1998 på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg. År 2000 blev jag klar med min utbildning till massör på Axelsons Gymnastiska Institut, nu i Stockholm. Kort därefter genomgick jag det nationella certifieringsprovet varpå jag blev certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Samma år startade jag Anatomivärkstaden som erbjuder massagebehandlingar till företag, idrottsföreningar och privatpersoner i Malmö och Skåne. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar patient- och ansvarsförsäkring.

Efter några års arbete med massage uppstod ett behov av att lära mig mer, och efter att ha läst medicinsk vetenskap på Malmö Högskola vidareutbildade jag mig till diplomerad massageterapeut, även det på Axelsons Gymnastiska Institut. Ytterligare några år senare började jag på sjukgymnastprogrammet, numera fysioterapeutprogrammet på Umeå universitet och senare Lunds universitet och studerade nästan halva den utbildningen innan jag gjorde ett studieuppehåll. Jag har även lett vattengymnastik i Malmö.

Massagen har under årens lopp främst varit förlagd i södra Sverige, både på egen massagemottagning i Malmö, på spa samt som företagsmassör på olika arbetsplatser i hela Skåne (massage på jobbet).

Copyright © 2017 Anatomivärkstaden | www.anatomivarkstaden.se


Ett urval av våra kunder

Ädelstenar kontorsnamn & hur dessa påverkar oss

Ädelstenar är inte bara kända för att vara vackra utan också för att ha olika helande egenskaper och förmågor att påverka oss på olika vis. Vi på ÖresundCity har namngett våra rum efter stenarnas olika betydelser. Stenarna ger renhet, klarhet och mod i vår kommunikation - med omvärlden såväl som med oss själva. Allt för att du ska lyckas med dina affärer!

 

Vad är fördelarna med ett kontorshotell?

Ett kontorshotell erbjuder uthyrning av möblerade kontorsplatser och tillhandahåller kontorsservice till en fast månadskostnad. Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man har ett traditionellt kontor och du slipper därmed oväntade extrautgifter. Du binder inte upp dig på långa kontrakt som när du hyr ett vanligt kontor, istället erbjuds du korta kontrakt och inflyttning/utflyttning med kort varsel.